Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

Ahhoz, hogy a csiszolás eredményes legyen és maga a csiszolóanyag se menjen túl hamar tönkre, nem csak a szakszerűség és a megfelelő tisztítás szükséges, hanem az is, hogy maga a csiszolóanyag olyan hordozóra kerüljön, amely jól bírja a munkát.

A hordozók lehetnek természetes vagy mesterséges anyagból – hogy melyiket célszerű használni, az attól is függ, hogy mire fogják használni az adott csiszolóanyagot. Papír, gyapjú, poliészter és vulkánfíber egyaránt előfordul a hordozók között, de még ezen belül is további csoportokat különböztethetünk meg. A papírról például általánosságban elmondható, hogy a csiszolóanyagokhoz használt típus már eleve erős, szívós, de azok, amelyek nedves köszörüléshez készülnek, még ezen felül vízállóvá is vannak téve.

Mindig azt a fajta csiszolóanyagot válasszuk, ami kifejezetten az elvégezendő munkához készült, hiszen így időt és pénzt spórolunk meg – a hordozókra is ezért érdemes figyelni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az adott darabnak milyen a hajlékonysága és a szakítószilárdsága.

Nem biztos benne, hogy milyen csiszolóanyagot válasszon? Akkor kérjen tőlünk tanácsot, szakértőink szívesen segítenek!

Share Button

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek