Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

A csiszolástechnika világában számtalan különböző anyagot alkalmaznak. Ezek közül az egyik legismertebb a korund szemcse, melyből a speciális csiszolószemcsék legtöbbje készül. Többek között: kerámia, zirkon, kompakt.

A kerámiára jellemző, hogy a magas minőség mellett kiváló teljesítményt biztosít a csiszolószalag teljes élettartama alatt. Leginkább különböző kifejezetten nagy keménységű fémötvözetek szakszerű megmunkálására alkalmas, és persze fontos, hogy az általunk használt kerámia csiszolóanyag jó minőségű legyen. Mivel csak így érhetjük el a kívánt felületet.

Hiába a jó teljesítmény, ha gyorsan elhasználódnak a szerszámok, éppen ezért csiszolástechnikai eszközeinket úgy készítjük el, hogy azok hosszú élettartamot biztosítsanak, valamint egyaránt használhatóak legyenek otthoni, és ipari felhasználásra is.

Kiváló minőségű kerámia csiszolóanyag vagy csiszolótárcsa vásárlásán gondolkodik? Ha ön is minőségi terméket szeretne, válasszon minket, hiszen kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű termékeket talál!

Share Button

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek