Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

A csiszolástechnikai eljárások és gépek az elmúlt idők alatt jelentős átalakulásokon és fejlődésen mentek keresztül, melynek következtében a legtöbb csiszolási eljárás már gépesített napjainkban, melyek célja, hogy a lakossági felhasználók, valamint az ipari igények számára egyaránt hasznos funkcionális lehetőségeket biztosítsanak. A kontaktcsiszolás egy speciális csiszolástechnikai megoldás, valamint a szükséges gépi berendezés fogalma, amely számos felhasználási terület munkafolyamatait könnyíti meg.

A kontaktcsiszolás elsősorban nagy felületeken történő egyidejű megmunkálásra alkalmas eljárás, melyre azelőtt nem volt ilyen formában lehetőség. A kontaktcsiszolók egyaránt alkalmasak fa és fém nagyméretű munkadarabok csiszolására és polírozására, továbbá ennek az eljárásnak köszönhetően alakítható ki a végleges méret és vastagsági arány is egy-egy fa- vagy fémipari munkálat során.

Válasszon minőségi csiszolóanyagokat igényeinek megfelelően, melyekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, amelyben kontaktcsiszolásra alkalmas anyagok is megtalálhatóak, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek