Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

A csiszolástechnikai eljárások és gépek az elmúlt idők alatt jelentős átalakulásokon és fejlődésen mentek keresztül, melynek következtében a legtöbb csiszolási eljárás már gépesített napjainkban, melyek célja, hogy a lakossági felhasználók, valamint az ipari igények számára egyaránt hasznos funkcionális lehetőségeket biztosítsanak. A kontaktcsiszolás egy speciális csiszolástechnikai megoldás, valamint a szükséges gépi berendezés fogalma, amely számos felhasználási terület munkafolyamatait könnyíti meg.

A kontaktcsiszolás elsősorban nagy felületeken történő egyidejű megmunkálásra alkalmas eljárás, melyre azelőtt nem volt ilyen formában lehetőség. A kontaktcsiszolók egyaránt alkalmasak fa és fém nagyméretű munkadarabok csiszolására és polírozására, továbbá ennek az eljárásnak köszönhetően alakítható ki a végleges méret és vastagsági arány is egy-egy fa- vagy fémipari munkálat során.

Válasszon minőségi csiszolóanyagokat igényeinek megfelelően, melyekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, amelyben kontaktcsiszolásra alkalmas anyagok is megtalálhatóak, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek