Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

Ugye Ön is azt szeretné, ha csiszolástechnikában használatos gépei, eszközei maximális hatékonysággal működnének, és a megmunkálandó felületek kifogástalan minőségűek lennének minden egyes alkalommal?

Ehhez több tényező is szükséges, úgy, mint a hozzáértő és szakképzett munkaerő, a kiváló alapanyagok, és természetesen a hatékony eszközök sem hiányozhatnak. A csiszolóanyagok közvetlenül érintkeznek a megmunkálandó felülettel, így nem mindegy, melyiket választjuk. Anyagfajtától és a munka jellegétől függően több lehetőség közül választhatunk, az egyik ilyen a kerámia csiszolószemcsékből álló csiszolóanyag.

A kerámia szemcsék vörös színűre vannak festve. A kerámia csiszolószemcsék használata olyan estekben ajánlott, amikor nagy leválasztású munkára van szükség, tehát erőteljes csiszolóerőt kell kifejteni. Ez az anyag ennélfogva alkalmas kemény fémek megmunkálására, úgymint, acél, nikkel alumínium öntvények.

Szeretne többet megtudni? Bátran keressen fel minket elérhetőségeinken, és munkatársaink szakszerű segítséget nyújtanak Önnek!

Share Button

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek