Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

A felületek egyenletessé tételét festés és lakkozás előtt csiszolással érhetjük el leghatékonyabban. A félig kész munkadarabot ilyenkor még formázhatjuk, alakíthatjuk gépi csiszoló segítségével.

A gépi csiszoláshoz is sok szakértelemre van szükség, hiszen ha erőteljesen dolgozunk a csiszológéppel, előfordul, hogy túl sok anyagot távolítunk el a munkadarabról. A gépi csiszolás sok szempontból előnyösebb, mint a kézi, hiszen sokkal több energiát és időt spórolhatunk meg egy gép alkalmazásával. A gyorsaság mellett egyenletesebb és alaposabban megmunkált felületet kaphatunk gépi csiszolás során. Ezzel megkönnyíthetjük dolgunkat később a polírozás során is, mert az egyenletesebben eldolgozott felületen jóval könnyebb dolgozni. Gépi csiszolással megkímélhetjük magunkat a nagyobb erőfeszítéstől, így kevésbé fáradunk el munkavégzés során, továbbá kevesebb hibát vétünk, mint ha kézzel dolgozunk és megerőltetjük magunkat.

Ha Ön is szeretne minőségi és hatékony munkát végezni, válasszon csiszolószalagjaink közül, melyek megkönnyítik munkáját! Bármilyen szakmai kérdésével forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek