Minőségi csiszolóanyagokat keres? Érdeklődjön elérhetőségeinken! +3630/990-7356 +3623/368-087

fktechnika@gmail.com

13 március 2017

Kommnetek

Off
 március 13, 2017
 Off
Kategória: Hasznos információk

A csiszolószemcsék jelentősége akkor kerül előtérbe, amikor keményfémek, műanyagok, faanyagok, üvegek, gumi, porcelán, stb., megmunkálására kerül sor. Anyag szerint megkülönböztetünk korund és szilícium csiszolószemcsét. Típus szerint: kerámia zircon és kompakt szemcsét.

Mivel a csiszolás a csiszolószemcséknek köszönhetően történik, ezért a minőségi eredmény szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy az adott felületet milyen finomságú csiszolószemcsével kívánjuk megmunkálni. Más finomságú csiszolószemcse alkalmas a durvább felületek megmunkálására, valamint abban az esetben is, amikor a szálrahúzás, polírozás, előírt felületi érdesség elérése a cél.

Egy-egy rosszul megválasztott finomságú csiszolószerszám jelentősen megnehezíti a feladatunkat, ezért is fontos tudni, hogy az adott anyaghoz milyen csiszolószemcsét érdemes választani, hiszen így a munkavégzés is hatékonyabb lesz.

Ha Ön is a legjobb csiszolószemcsékkel szeretne dolgozni, tekintse meg honlapunkat és vásároljon tőlünk! Szakmai kérdéseivel pedig bátran forduljon hozzánk a feltüntetett elérhetőségeinken!

Share Button

Comments are closed.

=""
Telefon:+3630/990-7356
Iroda: +3623/368-087
E-mail:fktechnika@gmail.com
Elérhetõségek